DELE INTERMEDIO B2 – εξετάσεις Ισπανικών DELE INTERMEDIO B2: χρήσιμες συμβουλές για τους υποψήφιους

Το πτυχίο Ισπανικών DELE B2 (γνωστό παλαιότερα και ως DELE BASICO) είναι το πτυχίο που πιστοποιεί την γνώση της Ισπανικής γλώσσας στο επίπεδο Β2 του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου για τις Ξένες Γλώσσες. Αποδεικνύει την “καλή γνώση” της Ισπανικής γλώσσας, είναι δηλαδή αντίστοιχο με το πτυχίο Αγγλικών Lower.

Ακολουθούν χρήσιμες συμβουλές για τους υποψήφιους της εξέτασης DELE B2

1) Comprensión de lectura:

Η δοκιμασία αυτή εξετάζει τη γραμματική, το λεξιλόγιο και την ικανότητα κατανόησης του υποψηφίου μέσω γραπτών κειμένων και αποτελείται από ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και συμπλήρωσης κενών. Απαντήστε όλες τις ερωτήσεις και μην αφήνετε κενά. Δεν υπάρχει αρνητική βαθμολογία για τις λάθος απαντήσεις.

2) Comprensión auditiva:

Η δοκιμασία αυτή εξετάζει την ικανότητα κατανόησης του υποψηφίου μέσω ακουστικών κειμένων και αποτελείται από ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και συμπλήρωσης κενών. Απαντήστε όλες τις ερωτήσεις και μην αφήνετε κενά. Δεν υπάρχει αρνητική βαθμολογία για τις λάθος απαντήσεις.

3) Expresión e interacción escritas:

Η δοκιμασία αυτή εξετάζει την ικανότητα του υποψηφίου στο γραπτό λόγο. Οι εκθέσεις πρέπει να έχουν συνοχή και σωστή κατανομή επιχειρημάτων / ιδεών. Επιπλέον, ο υποψήφιος θα πρέπει να σεβαστεί το όριο λέξεων που του δίνεται και το «ύφος» της έκθεσης (π.χ. επίσημο ή φιλικό γράμμα).

4) Interacción oral:

Στην τελευταία δοκιμασία ο υποψήφιος εξετάζεται στον προφορικό λόγο. Η παρουσίαση και η περιγραφή των προφορικών θεμάτων θα πρέπει να είναι σαφής και ο λόγος θα πρέπει να έχει συνοχή. Σε περίπτωση που ο υποψήφιος δυσκολεύεται να θυμηθεί ή δεν γνωρίζει μία λέξη, μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα συνώνυμο ή να την πει περιφραστικά.

Scroll to Top

Νο1 επιλογή των ενηλίκων για πιστοποίηση Ιταλικών και Ισπανικών.
-50% στα δίδακτρα, δώρο όλα τα βιβλία και υποτροφία 2ης ξένης γλώσσας για εγγραφές έως 30 Απριλίου!

Μοριοδοτούμενη πιστοποίηση Ισπανικών και Ιταλικών για ΑΣΕΠ άμεσα και πολύ οικονομικά στην Ευρωδιάσταση.
Νέα ταχύρρυθμα τμήματα Ισπανικών και Ιταλικών όλο το χρόνο.

Διαθέτουμε το καλύτερο πρόγραμμα σπουδών για ενήλικες, προϊόν 27ετους εμπειρίας και εξέλιξης. 

Online, τάξη ή blended learning. Real time ή ασύγχρονη εκπαίδευση (ή συνδυασμός).

Παρέχονται βιβλία σε φυσική μορφή, όχι απλές σημειώσεις.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ.

Επικοινωνία: 210 33.01.300 210 38.44.888, 210 41.000.34, 210 96.200.43